abc
Lid worden

Het Nederlands Artsenverbond zet zich in voor de onvoorwaardelijke eerbied voor en de bescherming van het menselijk leven. Het wil daarbij de belangen behartigen van de artsen die deze doelstellingen onderschrijven, een gezondheidszorg bieden aan patiënten met een onvoorwaardelijke eerbied voor hun leven en streven naar een maatschappij gefundeerd op deze eerbied. Het Nederlands Artsenverbond geeft hierbij samen met Juristenvereniging Pro Vita het tijdschrift Pro Vita Humana uit. Leden ontvangen het tijdschrift gratis. Vanaf 2012 verschijnt Pro Vita Humana uitsluitend digitaal en is voor ge├»nteresseerden gratis toegankelijk Zie de link in de linker verticale kolom.

Artsen kunnen zondermeer lid worden van het Nederlands Artsenverbond. Tot nader order is het lidmaatschap gratis. Wilt u lid worden, vult u dan onderstaande gegevens in.

Ook geïnteresseerden, die geen arts zijn, kunnen lid worden. Ook dit lidmaatschap is voorlopig gratis. Wilt u lid worden van het Nederlands Artsenverbond, vul dan onderstaande gegevens in. U wordt dan door het bestuur voorgedragen als buitengewoon lid.

Ik wil lid worden van het N.A.V.
 

Ik ben:

arts

geïnteresseerde

student

65+-er

Achternaam

Voorvoegsels / Titel

Straat / Nummer

Postcode / Plaats

Land

Telefoon

E-mail


TOP